Passie voor merken

Geboren uit passie voor merken

Focus op consumentenbehoeften

Wij bouwen merken en daarvoor is tijd, aandacht en creativiteit nodig. Wij werken met passie voor het merk en verliezen de consument geen moment uit het oog. Wij wakkeren de behoeften van de consument aan en veranderen deze ten gunste van de merken die wij vertegenwoordigen.

De basis van The BrandParents wordt gevormd door twee zeer ervaren all round (FMCG) consumenten marketeers. Merken bouwen is hun vak en als geen ander kennen zij de dynamiek van de retail en weten zij de consument centraal te stellen. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij internationale organisaties als Johnson & Johnson, Colgate-Palmolive en Schwarzkopf & Henkel besloten zij hun kennis en expertise te bundelen. Bij The Brandparents is marketing en PR onlosmakelijk verbonden met het distributeurschap.

Wij beschikken over een brede ervaring met alle middelen die nodig zijn om merken te bouwen en de consument te verleiden. In de winkel en in de online shops. Wij zijn op de hoogte van de laatste online ontwikkelingen en social media. En bovenal zorgen wij altijd dat de marketingmiddelen nauw aansluiten op de merkdoelstellingen.